Back to top
  /    /  Béžová, Fitplanet, Mikiny, svetry, Slevy  /  Mikina FitPlanet: Krémová

E-shop

Mikina FitPlanet: Krémová

Original price was: 1,650.00 Kč.Current price is: 1,190.00 Kč.

#BeTheChange

Tuto udržitelnou mikinu FitPlanet si zamilujete pro její minimalistický design, měkký materiál i myšlenku, se kterou je mikina svázána.
Prodejem této sportovní mikiny jsou získávány finanční prostředky na financování programu ochrany mořských želv v Kostarice s pomocí nevládní organizace Rascarey. #BeTheChange

Detail mikiny:

  • Nejudržitelnější mikiny, jaké byly kdy vyrobeny.
  • 10 % z výtěžku pro nevládní organizaci Rascarey.
  • 100% organická bavlna.
  • S měkkou vnitřní podšívkou.
  • S kapucí a přední kapsou.

Velikost:

  • Mikina je oversized, takže širší než obvykle. Modelka – Paula je vysoká 170 cm a nosí velikost S, její obvyklou velikost.

Praní mikin:

  • Oděv perte studenou vodou nebo max. 30º. Žehlit na max. 110ºC Nepoužívejte sušičku. Neperte s bělidlem. Žádné chemické čištění.
Katalogové číslo: - Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Fitplanet je španělská značka, která se zrodila, aby chránila oceán a nabídla udržitelnou alternativu ke konvenčnímu sportovnímu oblečení. Ve všech svých oděvech používá tkaninu  REPREVE®.

Tato tkanina je vyrobena z plastových lahví, které jsou průmyslovým procesem rozemlety, roztaveny a přeformulovány na pelety. Pelety se taví a extrahují do recyklovaného vlákna. Látka je vyrobena z tohoto vlákna, které splňuje vysoké standardy kvality:  odvod vlhkosti, tepelná regulace, kontrola zápachu, odpružení a elasticita; pro spolehlivou kvalitu s dlouhou životností.

Každá sada sportovního oblečení (každá barva) pomáhá chránit jeden vybraný mořský druh, neboť 10% ze zisku z každého nákupu je věnováno konkrétní středomořské námořní organizaci.

Další informace

Hmotnost 0.5 kg
Velikost

M, S

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Mikina FitPlanet: Krémová“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se Vám líbit…

You don't have permission to register

Dámské sportovní oblečení